MagyarMilfek Review

Áttekintés

Ez a randioldal potenciális párjuk megtalálásában segít a felhasználóinak. A regisztrációt követően mindenki kitölti társkereső profiloldalát egy sor kérdés megválaszolásával. Az a nagyszerű ebben, hogy annyi adatot adsz meg magadról – akár keveset, akár sokat –, amennyit megfelelőnek érzel, és mindig van lehetőséged visszatérni, hogy további adatokat adj meg magadról. A potenciális társak a profiloldaluk alapján kerülnek kiválasztásra, és a keresés számos olyan paraméterrel tovább finomítható, mint például a fizikai távolság vagy a kor figyelembevétele.

 

Használhatóság

A profiloldalon tárolható hatalmas mennyiségű információ ellenére minden nagyon jól átlátható: először a felhasználó legfontosabb adatait jeleníti meg a részletesebb áttekintés opciójával. Az egész weboldal ennek szellemében készült, hogy csak a fontos információt jelenítse meg, és a felhasználónak mindig hozzáfér a hasznos eszközökhöz anélkül, hogy leterhelőnek érezné, hogy túl sok opció közül választhat. A weboldal elrendezésén túl az oldal színsémája és általános hangulata hozzásegít a pozitív felhasználói élményhez.

 

Felhasználói adatbázis

Az egyik legjobb dolog a weboldalban, hogy hatalmas és nagyon sokszínű a felhasználói adatbázis. Ez azt jelenti, hogy jó eséllyel talál mindenki társat, és ez csak idő kérdése. Azt is jelenti, hogy a megjelenített találatok minősége sokkal magasabb, hiszen a keresést be lehet állítani úgy, hogy a lehető legtöbb közös érdeklődési pont közül lehessen választani.