A Singles50 társkereső értékelése

A Singles50 egy exkluzív társkereső szolgáltatás, amely kifejezetten 50 év felettiek számára kínál lehetőséget párkeresésre Magyarországon.

Tekintsük át hogyan működik a weboldal, milyen funkciói vannak és hogyan segít megtalálni az ideális társat.

Mi az a Singles50?

A Singles50 egy rendkívüli népszerű társkereső weboldal, amely évek óta az internetes társkeresésben segíti regisztrált tagjait. A tagok száma folyamatosan bővül, így mindenkinek megvan az esélye, hogy megtalálja az igazit.

A tudományos személyiségtesztnek hála, nagy pontossággal talál a rendszer ideális jelölteket. Mivel a tesztet minden regisztrált tag kitölti, így bízhatunk benne, hogy valóban olyanokkal kerülünk kapcsolatba, akikkel illünk egymáshoz.

Regisztrációs folyamat

A regisztráció ingyenes. A weboldal letisztult és egyszerűen használható. Email címünk és jelszavunk megadása után néhány alapvető adatot kell mindössze megadni.

Ezután kitölthetjük a tudományos alapokon nyugvó személyiségtesztet. Ezt érdemes odafigyeléssel és alaposan kitölteni. Ez körülbelül 15-20 percet vesz igénybe.

A teszt befejezése után már bent is vagy a weboldal felhasználói felületén. Itt ajánlatos kitölteni a profilt, bemutatkozást írni és képeket feltölteni. Ezeket a képeket állíthatod privátra, így mások nem láthatják, amíg te nem engedélyezed.

Látogasson el a weboldalra Singles50

A tudományos társkeresési módszer

A regisztráció során kitöltött személyiségteszt az érdeklődési körünket, személyes értékeinket, tulajdonságainkat és a leendő társsal kapcsolatos elvárásainkat méri fel. Ezen kérdések mentén egy átfogó képet formál a személyiségedről.

A teszt értékelése megtekinthető és nagyban segít komplex képet kapni személyiségünkről. Mindemellett már itt az elején kapunk egy listát a lehetséges partnerekről, akikkel később felvehetjük a kapcsolatot.

Mit nyújt a Singles50?

Elsősorban egy olyan, exkluzív felületet, ahol könnyedén kapcsolatba léphetsz másokkal és téged is megtalálhatnak.

A Singles50 letisztult és elegáns. Amennyiben kellően odafigyeltél a személyiségteszt és a profil kitöltésekor, valamint csatoltál képet, akkor hamarosan találkozhatsz az ideális jelöltekkel.

Egyedi funkciók

Amellett, hogy az alapvető funkciók teljesen elégségesek a weboldal használatához, érdemes szót ejtenünk a Singles50 speciális funkcióiról.

Automata üzenet

Személyre szabható automata üzeneteket van lehetőség beállítani, melyeket azonnal megkap minden olyan újonnan regisztrált tag, aki a személyiségteszt alapján passzol.

Hozzáférés a fotókhoz

A profil kitöltésekor feltöltött fotó nem kerül a nyilvánosságra, ezzel védve a felhasználók biztonságát. Amennyiben szeretnéd, publikusra állíthatod, de nem kötelező.

Kedvencek lista

Ennek a hasznos kiegészítőnek a segítségével biztosan nem hagysz ki senkit, aki szimpatikus számodra. Bármikor kapcsolatba léphetsz azokkal akiket ide elmentesz.

Előfizetési díjak

A Singles50 weboldalon történő regisztráció díjmentes, azonban ahhoz hogy minden funkció elérhető legyen, prémium tagságot kell igényelni. Ennek rengeteg előnye van, ezért érdemes megfontolni. Tekintsük át hogy mi érhető el díjmentesen és mi az, ami csak a prémium tagsággal vehető igénybe.

Árak

A Prémium tagság nagyon jó ár-érték arányt képvisel, hiszen exkluzív hozzáférést biztosít az ezzel rendelkező tagoknak és minden funkció elérhetővé válik. A tagság automatikusan meghosszabbításra kerül, így biztosítva a zavartalan használatot.

Három különböző csomagból van lehetőség választani. Az árak a tagság hosszától, illetve az aktuálisan elérhető akciók alapján változnak:

 • Klasszikus: 1 hónapra elérhető Prémium tagság, most 80% kedvezménnyel 3990 Ft-ért.
 • Alap: 3 hónapig érvényes tagság, havonta 7990 Ft.
 • Elkötelezett: 6 hónapig használható tagság, havi 5990 Ft.

Biztonság

Az internetes társkeresés során mindannyiunk számára nagyon fontos a biztonság. Éppen emiatt a Singles50 rendszere rendkívül biztonságos.

Annak érdekében, hogy minden adat a lehető legnagyobb biztonságban legyen, a Singles50 az alábbiakat biztosítja tagjai számára:

 • Biztonságos üzenetküldés, sosem kerül harmadik fél birtokába semmilyen üzenet vagy információ
 • A gyanús viselkedés könnyedén jelenthető az ügyfélszolgálat felé és nagyon komolyan veszik az ilyen bejelentéseket.
 • Ha úgy érzed, megtaláltad az igazit akkor könnyedén törölheted magad a weboldalról a Beállítások, Profil törlése menüpontban.
 • Amennyiben Prémium tagságot vásárolsz, a fizetés biztonságos rendszeren keresztül zajlik

Pro

 • Rendkívül biztonságos rendszer
 • Egyszerű, gyors regisztráció
 • Saját teszteredmény áttekintése
 • Folyamatosan bővülő felhasználói adatbázis

Kontra

 • Nem látható mindenki képe (személyes beállításon múlik)
 • Nincs lehetőség korlátlan üzenetváltásra előfizetés nélkül

Összegzés

Amint látható, a Singles50 egy komoly társkereső, olyanok számára akik 50 felett keresik az ideális partnert. A személyiségtesztnek köszönhetően mindenki egyszerűen találhat számára megfelelő társat.

Amennyiben kérdésed merült fel a weboldal használatával, funkcióival vagy bármi egyébbel kapcsolatban akkor a Segítség menüpont alatt találod a válaszokat a gyakori kérdésekre, elérhető Súgó az oldalon és fordulhatsz a Singles50 csapatához is.