A Flirt társkereső áttekintése

A Flirt weboldalán (flirt.com) keresztül pillanatok alatt kapcsolatba léphetsz másokkal. A regisztráció könnyű és gyors, mindemellett pedig ingyenes.

Szeretnéd tudni hogyan működik? Kíváncsi lennél az elérhető funkciókra? Jól jönne egy-két trükk, hogy minél hamarabb partnerre találj?

Jó helyen vagy! Itt megtalálod az információt, amire szükséged lehet, hogy könnyedén menjen a társkeresés, hiszen minden a flörtöléssel kezdődik!

Mi is az a Flirt?

Egy olyan társkereső weboldal, amely mindent megtesz azért, hogy a felhasználói könnyedén megtalálhassák egymást és elkezdjenek beszélgetni.

A Flirt a könnyed kapcsolatok kialakulását segíti funkcióival és van egy különlegessége is: itt nők írnak férfiaknak. A felhasználók aránya kiegyensúlyozott, így bármelyik nem képviselője megtalálhatja a számára megfelelő partnert.

Ezen az oldalon egyszerűen találhatsz kötöttségek nélküli, alkalmi kapcsolatot, de természetesen lehet, hogy olyannal találkozol, akivel hosszabb távon jól érzed magad.

Regisztráció

A weboldalon email címmel ingyenesen lehet regisztrálni, majd később eldöntheted hogy szeretnéd-e fizetősen folytatni. Miután megerősítetted az email címedet, már töltheted is ki a profilodat. 

Érdemes fotót csatolni és használni a Státusz mezőt. Itt megadhatod hogy éppen hogy vagy, mire vágysz vagy mi jár a fejedben. Ezt fogják látni rólad legelőször a többiek.

Látogatás: Flirt

Mire számíthatsz?

Mindenekelőtt egy jól kezelhető és átlátható rendszerre, amely segít, hogy könnyedén kapcsolatba léphess másokkal. Percekkel a regisztráció után a Flirt weboldalán elkezdesz kacsintásokat és üzeneteket kapni.

Érdemes kihasználni a weboldalon elérhető lehetőségeket és teljes körű taggá válni, azaz előfizetni. Ezzel elérhetővé válik rengeteg olyan funkció ami nagyban segíti a biztonságos és sikeres ismerkedést.

Különleges funkciók

Az oldal erőssége a chat funkció, amely lehetővé teszi hogy azonnal kapcsolatba kerülj azzal aki tetszik. Ahogy a szlogen is mondja, minden egy flörttel kezdődik. A weboldal segít abban, hogy akár egy kattintással kezdeményezhess.

Emellett vannak egyéb izgalmas funkciók, mint például a Naughty mode, a különböző tematikus chat szobák vagy Hot or Not funkció.

 • Naughty Mode: Amennyiben ezt a funkciót bekapcsolod akkor láthatóvá válik számodra az összes szexi fotó. Természetesen Te is tudsz ilyen képeket feltölteni, amit azok a felhasználók látnak akik engedélyezték ennek a módnak a használatát.
 • Chat Szobák: A tematikus chat szobák remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedj.
 • Hot or Not: A telefonos app-on belül van lehetőséged értékelni a felhasználókat aszerint, hogy mennyire találod őket vonzónak. Cél, hogy megtaláld a közeledben tartózkodó, neked tetsző felhasználókat és könnyedén kapcsolatba léphessetek.

Árak

A teljes körű tagság díját meghatározza a tagság hossza és az aktuálisan elérhető kedvezmények. Többféle csomag közül választhatsz az igényeidnek megfelelően. Az alábbiakban az egyéb kedvezmények nélküli, teljes árakat találod.

 • Legnépszerűbb ajánlatuk az 1 hónapos tagság mely 3927 forinttól elérhető.
 • A 3 hónapos csomag ára rendkívül kedvező, mindössze 2356 Ft/hó.
 • Legtöbbet spórolni pedig a 6 havi előfizetéssel lehet, mely havonta 1727 Ft-ba kerül.
 • Amennyiben csak szeretnéd kipróbálni milyen a prémium tagság, jó választás lehet a 3 napos próba előfizetés, melynek a napi díja 170 Ft.

Ebben az esetben egyszerűen, anyagi kockázat nélkül kipróbálhatóak a funkciók és könnyebben eldönthető hogy a továbbiakban szükség van-e teljes körű tagságra.

Előnyök

 • Ingyenes alap regisztráció
 • Letisztult, könnyen használható weboldal
 • Elérhető mobil applikációként
 • Videó bemutatkozás lehetősége
 • Tematikus chat szobák és egyéb különleges funkciók

Hátrányok

 • Nincs személyiségteszt alapú algoritmus
 • Magas árNehéz szűrni a gyanús felhasználókat

Biztonság

A biztonság a társkeresés során is nagyon fontos szempont, hiszen amikor regisztrálsz, akkor sok személyes és érzékeny adatot szükséges megadni.

Ezeket az óvintézkedéseket teszi a Flirt azért, hogy adataidat biztonságban tudhasd:

 • A személyes információk sosem kerülnek harmadik félhez
 • Van lehetőség Megbízható státuszt kapni, amennyiben a Flirt.com megbízottja hitelesíti a személyazonosságod
 • Beállíthatod hogy a profilod ki számára legyen elérhető (bárki, mindenki aki nincs Gyanús megjelöléssel ellátva vagy csak a Megbízható státuszt kapott felhasználók)
 • A nem megfelelően viselkedő, gyanús felhasználók jelenthetőek az ügyfélszolgálat számára

A fentiek mellett a Flirt készített egy Biztonságos Randizás című anyagot, mely a weboldalon ingyenesen elérhető. Ebben a dokumentumban 16 tippet ad arra, hogyan ismerkedjünk a weboldalon, mennyi információt osszunk meg magunkról, hogyan informáljuk le a partnerünket és az első találkozóra vonatkozóan is kapunk tanácsokat.

Ha kérdésed merült fel a biztonságot (vagy egyéb témát) illetően akkor a Help menüpont alatt találhatsz válaszokat, illetve a Contact us menüpontban felveheted a kapcsolatot közvetlenül a Flirt csapatával.