HTTP/1.0 200 OK Cache-Control: no-cache, private Date: Mon, 21 Sep 2020 17:10:25 GMT Legjobb magyar társkereső oldalak és alkalmazások

Mit írjunk az alkalmi társkeresőoldalon küldött első üzenetünkben

Talált valakit, akinek az adatlapja érdekesnek tűnik - nagyszerű! 

De mit kellene írnia online társkereséskor az első üzenetbe,  hogy a lehető legnagyobb eséllyel kapjon választ? 

Nagyon sokan rontják el ezt az első, és egyben kritikus lépést. 

Szerencsére itt vagyunk mi és az útmutatónk, amelyben tippeket adunk arra, hogy mit írjon, hogy lenyűgözze a másik felet, és lehetőség szerint elérje, hogy találkozni akarjanak Önnel - úgyhogy hajrá, olvasson tovább!


⬇Randi után áhítozol? Látogass el a kiemelt partnerünkhöz, és élvezd a randizást!⬇

Flirt


Nyelvezet

A rossz helyesírás és nyelvtan, a szleng és az internetes nyelvezet tiltólistás, ha alehető legnagyobb eséllyel szeretne választ kapni az üzenetére. 

Használjon helyesírás ellenőrzőt, de olvassa is át, hogy mit írt, mielőtt elküldené! 

Az egyetlen kivételt itt a lol! vagy haha! vagy hasonlók jelentik, mivel ezek azt jelzik, hogy Ön laza és jó társaság. Az igazat megvallva ezek használatamegnöveli a válaszadás esélyét!

Hangnem

Legyen könnyed és laza - írjon úgy, ahogyan szemtől szemben beszélne az illetővel. Próbálja meg éreztetni a humorát, de maradjon meg a barátságos és udvarias szinten.

Adjon lehetőséget a válaszra

Az üzenetében tegyen fel egy kérdést vagy süssön el egy viccet, amire a másik fél reagálhat. 

Bármit is tesz, ha a weboldalon van olyan lehetőség, hogy 'bökés' vagy 'kacsintás', soha ne használja ezt első üzenetként!


⬇Randi után áhítozol? Látogass el a kiemelt partnerünkhöz, és élvezd a randizást!⬇

Flirt


Érdeklődjön a másik fél iránt!

Ezalatt nem azt értjük, hogy randizni akarjon, azt már úgyis tudják! Éreztesse, hogy ismeri a másik fél profilját azzal, hogykérdést tesz fel valamiről, amit ott olvasott - lehetőség szerint olyan témában, ami iránt mindketten érdeklődnek. 

Ez jelzi a másik félnek, hogy Önök potenciálisan kompatibilisek, és felhívás arra, hogy olyasmiről beszélgessenek, amit mindketten szeretnek és élveznek. Ha a másik említette, hogy szereti Párizst, kérdezze meg, mit szeret benne legjobban.

Óvatosan a bókokkal!

Nagyon csábító, hogy valamilyen megjegyzést tegyen a másik fél fotójára, de ezzel általában csak azt éri el, hogy figyelmen kívül hagyják. 

Ha bókolni akar, akkorolyanért tegye, ami a másik fél választását tükrözi, például a menő frizuráját vagy a cipőjét dicsérje. 

Ha azt érezteti, hogy tetszik a másik fél választása, az sokkal jobb hatást ér el, mint ha a megjelenése olyan vonását dicsérné, amire nincs túl sok ráhatása. 

Ne említsen testrészeket, még a szemet sem! Ne használjon olyan jelzőket, hogy "dögös", "káprázatos" vagy "szexi" - ez túlságosan közhelyes és sokkal inkább hangzik felhívásnak keringőre, mintsem kedves, barátságos első üzenetnek.⬇Randi után áhítozol? Látogass el a kiemelt partnerünkhöz, és élvezd a randizást!⬇

FlirtVálasszon megfelelő üdvözlést

Íme, a nagy igazság: a "hi", "hello" vagy "szia" rontja a válasz esélyét. Inkább válasszon laza üdvözlést, mint "hogy vagy", "mizu" vagy "mi a helyzet" . Ez megteremti a laza hangnemet, miközben barátságos is marad.

És végül…

Ne adja fel! Ha valaki nem válaszol, ne vegye magára! Sokan vannak még odakint, úgyhogy lépjen tovább, és csak küldözgesse tovább azokat az üzeneteket!
 • 9.8
 • Értékeld! (4275)
 • 9.7
 • Értékeld! (4002)
 • 9.4
 • Értékeld! (5478)
 • 9.0
 • Értékeld! (4562)
 • 8.8
 • Értékeld! (3565)
 • 8.3
 • Értékeld! (2344)
 • 8.0
 • Értékeld! (5478)