A kötöttségek nélküli randizás 5 szabálya

Aug 03, 2018

A kötöttségek nélküli randizás ideális módja annak, hogy nyomás és ígéretek nélkül ismerkedj meg új emberekkel. Egy kötöttségek nélküli randinak nem kell az ágyban végződnie, ha a résztvevők ezt nem szeretnék. Pont annyinak kell kisülnie belőle, amennyit a résztvevők szeretnének.

1. Ne bonyolítsd túl a dolgokat

A kötöttségek nélküli randiknál fontos, hogy tisztában legyél azzal, miért is mentél bele az egészbe. Ha egy személy megszállottjává válsz, lehet, hogy a kötöttségek nélküli randik nem neked valók. Ne bonyolítsd túl a dolgokat és tanuld meg élvezni a pillanatot! 

A legjobb, haegyszerre egy dologra fókuszálsz. Érezd jól magad. Ha egyszerre csak egy dolgotkeresel, azzal sokkal egyszerűbb lesz a dolgod annál, mintha bonyolult listákatszeretnél megvalósítani. Az egyszerűbb dolgok sokkal kevésbé fognak hirtelenösszeomlani a vártnál hamarabb.

2. Ne állíts felönkényes korlátokat

Ne feledd: a kötöttségeknélküli randizás alapvetően különbözik a többi típusú randitól. Például nemkell leragadnod egy partnernél, változatosan tarthatod a dolgokat másokkal.

Ezenkívülhasználd ki a lehetőséget és próbálj ki új dolgokat. Ha van zsánered, próbálmeg kísérletezni egy kicsit és nézz körül egy kicsit. Ha nem működik a dolog,bármikor meggondolhatod magad.

3. Szabjhatárokat

Az, hogyelkerülöd a határokat, nem jelenti azt, hogy minden elfogadsz úgy, ahogy van.Tudnod kell, hogy hol vannak a határaid és mi az, ami kényelmes számodra.Senkinek ne hagyd, hogy ignoráljon.

Ne feledd: ha nemakarsz, nem kell találkoznod egynél többször egy emberrel. Ha nem érzed jólmagad vele, véget vethetsz a randinak, és nyugodtan elfelejtheted. Csak próbáldmeg tisztázni magadban már az elején, hogy mit szeretnél.

4. Lazíts

A kötöttségeknélküli randi lényege, hogy érezd jól magad. Ehhez pedig engedned kell, hogymegtörténjen, lazíts! Minél előbb átadod magad az élvezetnek, annál többsikeres randid lesz.

Ezt azt is jelenti,hogy haladsz az árral. Még egyszer mondjuk, legyél tisztában a határaiddal ésne aggódj, ha a randid nem úgy alakul, ahogy eltervezted. Ha nem azt kapod,amire számítottál, az nem baj, később is lesz még számtalan esélyed.

5. Támasszrealisztikus elvárásokat

Ha önkényes éstúl magas célokat tűzöl ki magad elé, csalódni fogsz. Ha megpróbálodrákényszeríteni a randipartnereidet arra, hogy elérjék ezeket a célokat,biztosan az ellenkezőjét fogod elérni.

Próbálj megemlékezni rá, abba mentél bele, hogy jól szórakozz valakivel, se többe, sekevesebbe. Ha azt a célt tűzöd ki magad elé, hogy jól érzed magad, amiegyébként meg is történhet, sokkal nagyobb esélyed van a sikerre, mintha azelőre kieszelt ötletekkel negatív hatást váltanál ki.